Villkor & info

Köpvillkor för eyelash.se

Villkoren som gäller för alla produkter och tjänster som finns i vår internetbutik.
Vid försäljning till enskilda konsumenter gäller alltid Konsumentköplagens bestämmelser, liksom Distans- och hemförsäljningslagen. Köparen skall vara myndig eller inneha målsmans godkännande för att ingå avtal med Eyelash Extensions Scandinavia.

Alla ordrar som kommer in till oss vardagar före kl 12.00 skickas samma dag och levereras inom 1-3 arbetsdagar.
Mindre paket levereras till din brevlåda.
Större paket levereras till postens utlämningsställe, nära dig.
OBS!
Beställningar gjorda 4 Juli tom 16 Juli 2017 bearbetas under vecka 29! Även de som ska hämtas på salongen.

Avbeställning

Eyelash Extensions Scandinavia arbetar alltid för att minimera leveranstiderna och ofta behandlas din beställning av oss direkt efter att du har genomfört ditt köp. På grund av den korta leveranstiden är det därför inte möjligt att göra en avbeställning efter lagd order. Däremot har du möjlighet att returnera din försändelse till oss direkt hos ditt ombud, när du har mottagit din försändelse. Vid retur tillkommer returfrakt.

Fraktkostnader

Vi har en fast fraktkostnad beroende på typ av leverans och du betalar alltid bara för en frakt, oavsett hur många produkter du köper. Fraktkostnaden är baserad på ditt önskade leveranssätt. Den totala fraktkostnaden blir automatiskt uträknad och presenteras innan du slutför din beställning.
Fri frakt vid ordrar över 1000:-.

Leveransförsening

Vid eventuell försening blir du kontaktad med information om anledning samt ny leveransinformation. I dessa fall har du även rätt att häva köpet utan kostnad.

Leverans av flera produkter

Beställer du flera produkter sänder vi som regel alltid dessa i samma försändelse. Dock kan det förekomma att du får dina produkter i flera försändelser, då vi alltid väljer det mest lämpliga transportalternativet för respektive produkt, men du betalar alltid bara för en frakt.

Leverans till utlandet

Du kan bara beställa varor till adresser inom landets gränser, samt betala med kort utfärdade av någon av landets banker.

Transportrisken

Vi står för transportrisken, dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig.

Skada vid leverans

Eyelash Extensions Scandinavia besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan mot förmodan vara skadad när den anländer åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Om din leverans är transportskadad behöver du göra en reklamation till oss, snarast möjligt, inom skälig tid. Som skada räknas både synliga och dolda skador, vilket innebär att du behöver avemballera (ta ur produkten ur dess förpackning) och inspektera godset noggrannt. Tänk på att behålla allt emballage (produktens förpackning) vid transportskada. Detta för att transportören skall kunna besiktiga godset inklusive emballage. Eyelash Extensions Scandinavia ansvarar även för fel som har uppstått innan transporten.

Ångerrätt och retur

Du har 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen, när du handlar varor och tjänster på distans. Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan. Du har rätt att försiktigt undersöka produkten, men för att kunna ångra köpet måste den vara i väsentligt oförändrat skick. Ångerrätten gäller inte om du bryter förseglingar eller om du använder produkten. Meddela oss inom tidsfristen om du vill använda ångerrätten.

Väljer du att returnera din vara behöver du själv stå för returfrakten. Vi önskar då att du använder Posten. Bifoga en kopia av ditt kvitto och skicka produkten till:

Eyelash Extensions Scandinavia
Sveagatan 3
784 33 BORLÄNGE

Vi rekommenderar att du skickar försändelsen på ett sådant sätt att den är spårbar. När vi har mottagit varan återbetalar vi hela beloppet snarast möjligt, dock senast inom 30 dagar. Vid godkänd reklamation ersätter Eyelash Extensions Scandinavia kunden för uppkommen ekonomisk skada, enligt konsumentköplagen.

Öppet köp

Eyelash Extensions Scandinavia lämnar ej öppet köp. Dock gäller ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Beställning

När du har genomfört en beställning sänder våra system automatiskt ut en beställningsbekräftelse till din e-post. Det är i samband med att vi skickar produkterna till dig som du också får ditt kvitto tillsänt via e-post.

Företagsköp

När du handlar genom ett företag eller använder ett företagsnamn på kvittot är det köplagen som gäller. Enligt denna lag har köparen 2 års reklamationsrätt.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt slutförsäljning. Om en beställd produkt är slut förbehåller vi oss rätten att skicka en likvärdig ersättningsvara istället. Du har då givetvis full returrätt och får pengarna tillbaka för både vara och frakt om du inte är nöjd. Att få en vara man inte har beställt är en giltig grund för reklamation enligt konsumentköplagen.

PayEx

Samtliga priser är inklusive 25% moms och vi använder DIBS som betalningsväxel. Tjänsten är säker och certifierad enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Secure Socket Layer (SSL) skapar en säker och krypterad förbindelse mellan din dator och vår betalningsserver (DIBS). All överföring sker tryggt utan att obehöriga kan komma åt någon information. Vi lagrar heller aldrig några konto- eller kortuppgifter. Vid betalning på internet använder PayEx Secure Electronic Transaction (SET), som är en internationell säkerhetsstandard för onlinebetalningar.

 

SET garanterar bland annat att:

– informationen hålls hemlig och inte kan manipuleras.

– korrekt belopp dras från kontot.

– pengarna blir öveförda till Eyelash Extensions Scandinavia.

 

Kort och bankbetalning

Det går bra att betala med VISA eller Mastercard utfärdade av en svensk bank. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du bekräftar din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad. Notera att dina pengar kan komma att dras från kontot innan produkten har skickats om det avser förhandsbokningar och beställningar som ligger längre fram i tiden.

Du kan även välja att betala direkt via din egen internetbank, om du har Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea. Vid denna typ av betalning använder du en bankdosa eller ett skrapkort och följer sedan instruktionerna. Uppgifterna vid kort- och bankbetalning hanteras av vår certifierade samarbetspartner enligt ovan, PayEx.

Personuppgifter och sekretess

När du loggar in på vår sida, eller så snart du går vidare till kassan, krypteras all information. För att kunna genomföra ett köp behöver du vara registrerad och du får tillgång till en egen profil, där information om dina köp finns. Personuppgiftsansvarig är Eyelash Extensions Scandinavia AB och vi förmedlar eller säljer aldrig information vidare till tredje part, med undantag för PayEX som hanterar överföring av pengar. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna registrera vilken information som finns lagrad om dig och vi justerar felaktig information på begäran. På begäran raderar vi alla dina uppgifter från våra system. Eyelash Extensions Scandinavia kommer aldrig att skicka e-post till dig i reklamsyfte, om du inte har bett oss att göra det.

Vår webbplats använder sig av så kallade cookies. Det är en standardiserad teknologi som nästan alla webbsidor idag använder sig av. Syftet är att kunna föra statistik över hur webbplatsen används och ge oss nyttig information om hur vi kan förbättra sidorna för våra användare. I inställningarna till din webbläsare kan du välja att inte acceptera cookies om så önskas.